Druk op enter om te zoeken

Beschikbare vergoedingen

Extra ondersteuning vanuit de verzekeraars

Beschikbare vergoedingen

3 1
Body
Body

De verzekeraars in de mobiliteitsbranche bieden u samen met BOVAG extra ondersteuning om ziekteverzuim te voorkomen of snel op te lossen. Uw verzekeraars geven een extra financiële vergoeding als u in de Verzuimnavigator een dienst bestelt om zo bij te dragen aan de gezondheid en inzetbaarheid van uw medewerkers.

Maak direct gebruik van de vergoedingen door een aankoop te doen in de Verzuimnavigator.

Body

Bij uw aanvraag stellen wij u enkele vragen. Zo ziet u meteen voor welke vergoeding u in aanmerking komt. De hoogte van de extra vergoedingen hangt af van de verzekeringen die uw bedrijf heeft afgesloten. De vergoeding die u vanuit de verzekeraars ontvangt wordt berekend op het bedrag exclusief BTW, hierdoor heeft u als ondernemer extra voordeel.

Groepsinterventies
De vergoeding van de verzekeraars voor groepsinterventies is maximaal €750 per kalenderjaar per bedrijf.  Omdat we achteraf pas kunnen controleren of u al eerder gebruik heeft gemaakt van vergoedingen voor groepsinterventies, kan de prijs in uw orderbevestiging afwijken van de definitieve factuur.

Verzekeraars
In de mobiliteitsbranche zijn er voor ondernemers diverse verzekeringen op het gebied van gezondheid, ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. Denk bijvoorbeeld aan een collectiviteit voor zorgverzekeringen van Zilveren Kruis, een verzuimverzekering van Bovemij en WIA-verzekeringen van NV Schade. Deze verzekeraars werken voor ondernemers in de mobiliteitsbranche samen.

De verzekeraars in de keten gezondheid, ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid zijn NV Schade, Zilveren Kruis en Bovemij. Voor meer informatie kunt u terecht bij Bovemij of rechtstreeks bij de verzekeraars. Bovemij regelt alle verzekeringszaken voor leden van BOVAG.

Artikel delen